•                                                          شرکت نیرو فراز جنوب شرق
  • مدیریت انرژی
  •      عملیات طراحی، تامین تجهیزات، نصب، تست و راه اندازی پست ها و خطوط انتقال و  فوق توزیع و توزیع نیروی برق
  •      ارائه خدمات مهندسی مطالعات سیستمهای قدرت و انرژی های نو
  •      بهره برداری ، نگهداری و تعمیرات نیروگاهها، پست ها و خطوط انتقال و فوق توزیع و توزیع نیروی برق

 

یکی از مهمترین پست‌های انتقال منطقه اصفهان افتتاح شد

تعداد مطالعه:444


با حضور وزیر نیرو و با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۱۸۰۰ میلیارد ریال، از پست ۲۳۰ به ۶۳ به ۲۰ کیلوولت GIS صفه به عنوان یکی از مهمترین ایستگاه‌های برق منطقه اصفهان و از پروژه‌های استراتژیک و ملی صنعت برق کشور با ظرفیت نهایی ۴۰۰ مگاولت آمپر در جنوب شهر اصفهان بهره‌برداری شد.

                       

مدیرعامل شرکت برق منطقه اصفهان در آیین بهره برداری از پست ۲۳۰ به ۶۳ به ۲۰ کیلوولت GIS صفه گفت: این پست با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی روز دنیا یعنی سیستم GIS یا (Gas Insulation Substation) با مساحت (۱۰ هزار متر مربع) به روش سیستم اتوماسیون DCS در منطقه کوهستانی صفه احداث شد.

رسول موسی رضایی افزود: این پست یکی از مهمترین پست‌های منطقه اصفهان خواهد بود که خود از طریق دو خط ۲۳۰ کیلوولت کابلی – هوایی از پست اصفهان یک تغذیه شده و پست GIS ۲۰/۶۳/۲۳۰ کیلوولت طالقانی (مرکز شهر) نیز از طریق دو خط ۲۳۰ کیلوولت کابلی در حال احداث از طریق این پست به شبکه انتقال سراسری متصل خواهد شد. همچنین تغذیه پست‌های ۲۰/۶۳ کیلوولت دانشگاه اصفهان، جنوب، هزارجریب، داخلی صفه، جاده شیراز و جانبازان بر عهده این پست خواهد بود.

وی هدف از احداث پست ۲۰/۶۳/۲۳۰ کیلوولت صفه را تامین انرژی پایدار مصرف کنندگان منطقه جنوبی شهر اصفهان دانست و ادامه داد: این پست با کاهش بار پست‌های ۶۳/۲۳۰ کیلوولت آبشار و اصفهان (۱)، نقش بسزایی در افزایش پایداری شبکه برق اصفهان و تامین انرژی مطمئن و دائم شهر اصفهان خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت برق منطقه اصفهان افزود: با توجه به محل قرارگرفتن پست که منطقه‌ای گردشگری و نماد طبیعت اصفهان است، جهت رعایت مسائل زیست محیطی و حفظ مبلمان شهری نمای ساختمان با دقت خاص و منطبق با فضای طبیعت در نظر گرفته شده و از فضای پشت بام ساختمان برای تامین ۵۰ کیلووات انرژی خورشیدی استفاده شده به طوری که این منطقه تلفیقی از انرژی‌های تجدیدپذیر (باد و خورشید) و تکنولوژی جدید GIS شده است.

موسی رضایی ادامه داد: تونل زیر زمینی خط انتقال کابل ۲۳۰ کیلوولت به عنوان یکی از بزرگترین تونل‌های انتقال و توزیع انرژی کشور حد فاصل نیروگاه اصفهان- ایستگاه GIS صفه و در نهایت ایستگاه طالقانی در مرکز شهر اصفهان، وظیفه انتقال ۲۳۰ کیلوولت انرژی الکتریکی را از طریق کابل از نیروگاه اصفهان به هسته مرکزی شهر اصفهان با گذر از بستر زاینده‌رود را برعهده دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش بار شبکه در مرکز شهر اصفهان و تامین نیازآتی مردم و تاسیسات شهری از جمله قطار شهری، عملیات اجرایی این تونل انرژی ۵/۱۴ کیلومتری از دی ماه سال ۱۳۸۶ در دستور کار قرار گرفت که در حال حاضر ارتباط بین ایستگاه‌های ۲۳۰ کیلوولت نیروگاه اصفهان - صفه به طول ۱۰ کیلومتر برقرار شده و ۴.۵ کیلومتر آن نیز به صورت زیرزمینی به روش تمام مکانیزه تا عمق بیش از ۱۲ متری از سطح زمین و در زیر بستر زاینده رود اجرا شده و آماده بهره برداری است که ایستگاه GIS صفه را به ایستگاه GIS در حال ساخت طالقانی در مرکز شهر اصفهان متصل خواهد کرد.

 

 

 


دیدگاه کاربران